Levering 

Fri levering ved
køb over 500 kr

Åbningstider

Efter aftale  

LUKKET - Shoppen holder lukket fra 1/4-2019 til 31/12-2019 grundet barsel.
Der er ingen varer

Kagekursus hos Choko-Laden

Kunne du tænke dig at lære og/ eller blive bedre til at bage og dekorer dine kager? Så kom på kursus hos os.

Vi har en masse forskellige kursuser hvor du kan lære alt fra at lave fyldte chokolader, marcipan roser og flødeboller. Vi afholder indimellem kurser hvor man bare kan melde sig på, men hvis du selv kan finde 6-10 personer så kan du/i få jeres helt eget kursus.

Vi holder også kurser for polterabend hvor vi skrædersyr et kursus kun til jer. Ring på 30200430 ellers skriv til anita@choko-laden.dk og få et tilbud til dit arrangement. 

Diverse info: Vi har forklæder, men tag tøj på som godt kan tåle at blive lidt beskidt.

Kursur kan maksimalt have 10 deltagere. Og ca. 16 ved forældre/barn. Polterabend maksimalt 20 personer. Såfremt der er under 6 tilmeldte til et kursus, vil det blive aflyst og det fulde beløb tilbagebetales naturligvis. Dette vil ske med 14 dages varsel pr. telefon eller mail.

Vores underviser er udlært Bager og konditor og har flere års erfaring med kager og brød.

Der er masser af gratis p-plader ved døren.

Underkategorier
 • Chokoladekursus
  Chokoladekursus for begyndere Elsker du chokolade? Så er et chokoladekursus lige dig. På vores chokoladekurser lære du forskellen på ægte og uægte chokolade, hvordan du temperer chokoladen, så du også kan støbe chokolader derhjemme. Vi arbejder med hvordan man støber skallerne og hvormeget fyld der skal i og hvordan de lukkes. Alle herlighederne for du med hjem i en æske. Dette kursus er for begyndere Varighed: 3 1/2 - 4 timer Pris: 450 kr. pr. person Kan du samle 6-10 personer i alt? Så ring på 30200430 eller skriv til anita@choko-laden.dk og få booket dit eget kursus.
 • Flødebollekursus
  Flødebollekursus for børn og voksne Elsker du flødeboller? Så er et fødebollekursus lige noget for dig. På vores flødebolle kursus lære du at sprøjte fløderboller og hvad man kan komme i af smagsvarianter.  Du lærer at temperer chokolade og dyppe flødebollerne i ægte chokolade, hvorefter de pyntes flot. Du vil få dine flødeboller med hjem i en æske. Varighed: 2 - 2 1/2 time Pris: 225 kr. pr. person Kan du samle 6-10 personer i alt? Så ring på 30200430 eller skriv til anita@choko-laden.dk og få booket dit eget kursus.
 • Cupcakeskursus
  Cupcakes kursus for alle Cupcakes kursus er en hyggelig oplevelse hvor du lærer at dekorere cupcakes. Der vil blive sprøjtet med forskellige frosting og der kan laves pynt i både fondant og marcipan. Du vil få dine cupcakes med hjem. Varighed: 2 - 2 1/2 time Pris: 250 kr. pr. person Kan du samle 6-10 personer i alt? Så ring på 30200430 eller skriv til anita@choko-laden.dk og få booket dit eget kursus.
 • Cupcakeskursus for 1 barn og 1 voksen
  Cupcakeskursus for børn og forældre Cupcakes kursus er en hyggelig oplevelse hvor forældre og barn lærer at dekorere cupcakes sammen. Der vil blive sprøjtet med forskellige frosting og der kan laves  pynt i både fondant og marcipan. I vil få jeres cupcakes med hjem. Varighed: 2 - 2 1/2 time Pris: 350 kr. for 1 Voksen og 1 barn kan du samle 6-10 personer i alt? Så ring på 30200430 eller skriv til anita@choko-laden.dk og få booket dit eget kursus.
 • Finsprøjtningskursus
  Finsprøjtningskursus for begyndere Lær at sprøjte garneringskanter som er med til at give det sidste finish til en kage, lær at skrive navne og andet pynt i chokolade og sprøjteglasur. Du vil lære at lave en god sprøjteglasur, folde et kornet papir som burges til at fylde chokolade eller glasuren i. Der vil være skabeloner og tegninger at arbejde efter som man vil få med hjem. Varighed: 2 1/2 time Pris: 300 kr. pr. person Kan du samle 6 - 10 personer? Så ring på 30200430 eller skriv til anita@choko-laden.dk og få booket dit eget kursus.
 • Figur- og rosenmodellering
  Kursus i modellering af marcipan Figur- og rosenmodellering er et kursus hvor du lærer at lave roser og forskellige figur efter eget ønske i marcipan. Du vil få dine roser og figur med hjem. Varighed: 3 timer Pris: 350 kr. pr. person Kan du samle 6 - 10 personer i alt? Så ring på 30200430 eller skriv til anita@choko-laden.dk og få booket dit eget kursus.
 • Kransekagekursus
  Kransekagekursus hos Choko-Laden På kransekagekursus vil du lære at lave en kransekage samt kransekagekonfekt. Du lærer at lave massen så den har den rigtige konsistens, trykke ringene op og afbagning. Du lærer at lave den rigtige konsisten til kransekagekonfekt og sprøjte det ud.  I vil derefter lære at sprøjte kransekagen med glasur og lave pynt dertil. Kursuset kan være ideel op til nytår eller andre højtider. Du vil få din kransekage med hjem. Varighed: Ca. 3 timer Pris: 400 kr. pr. person Kan du samle 6 - 10 personer i alt? Så ring på 30200430 eller skriv til anita@choko-laden.dk og få booket dit eget kursus.
 • Flødelagkagekursus
  Kursus i Flødelagkager Flødelagkagekursus lærer du at koge en konditorcreme og lægge en flødelagkage sammen. Du lærer at sprøjte den op med fløde, samt pynte den flot. Du vil få din flødelagkage med hjem. Varighed: Ca. 2 timer Pris: 410 kr. pr. person Kan du samle 6 - 10 personer i alt? Så ring på 30200430 eller skriv til anita@choko-laden.dk og få booket dit eget kursus.
 • Polterabend
  Polterabend kagekursus Til Polterabend skrædersyr vi et kursus til jer, så i laver det i gerne vil og til den tid i har til det og den rette pris. I kan være lige fra 6 personer og op til 20 personer. Ring på 30200430 eller skriv til anita@choko-laden.dk og få lavet det rette kursus til jer.